vrijdag 26 februari 2016

18 Mrt - Diabetes informatiemarkt - Nationale Diabetes Dag

 


Diabetes informatiemarkt


Diabetes informatiemarkt - Nationale Diabetes DagOp nationale diabetes dag bent u tussen 13.00 en 16.00 uur welkom op de diabetesinformatiemarkt van Koninklijke Visio, FIT en Well en de Nederlandse Obesitas Kliniek.


Laat uw ogen testen, bloedsuiker- en bloeddruk meten, woon informatieve presentaties bij en beleef sport en beweging. Mogelijkheden die het leven met diabetes kunnen veraangenamen en verrijken. Zorg voor uzelf!


Vrijdag 18 maart van 13.00 tot 16.00 uur


U kunt op vrijdagmiddag 18 maart zonder afspraak binnenlopen en er zijn geen kosten aan verbonden. Bepaalde activiteiten gaan op inschrijving, waarbij geldt vol is vol. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Visio in Den Haag via
T 088 585 92 00    of      denhaag@visio.org


Locatie: Visio, Bordewijklaan 3 (2591 XR) Den Haag


Visio Den Haag
Bordewijklaan 3
2591 XR Den Haag
088 585 92 00
denhaag@visio.org


Programma diabetesmarkt


• (Zorg)informatiemarkt
Dé plek voor antwoord op al uw vragen rondom diabetes. U vindt er uiteenlopende informatiestands waar u terecht kunt voor informatie, foldermateriaal en persoonlijke (hulp)vragen. Laat uw bloeddruk- en bloedsuiker meten om inzicht te krijgen in uw persoonlijke situatie.


• Hulpmiddelen
Prikpennen, bloedsuiker- en bloeddrukmeters; hulpmiddelen kunnen het leven met diabetes goed ondersteunen. Maak kennis met de mogelijkheden, ook wanneer u slechter ziet. Heeft u bijv. wel eens kennis gemaakt met een sprekende bloedsuikermeter?


• Visuele problemen als gevolg van diabetes
Een oogmeting geeft inzicht in de functionaliteit van het oog en richting voor eventuele behandeling of het gebruik van (visuele) hulpmiddelen zoals een bril of loep. Neem plaats in de stoel van de orthoptist. Of woon een van de voorlichtingen bij waar uitleg wordt gegeven over de oorzaken en gevolgen van diabetes en het (slechter) zien.


• Sport en bewegen
Sport en bewegen hebben een goede invloed op uw gezondheid in het algemeen en bij diabetes in het bijzonder. Slender You bewegingsbanken en Fame en cardioapparatuur maken bewegen voor een ieder toegankelijk en doeltreffend. Neem een kijkje of boek een gratis proefles.


• Voeding en diëtiek
Gezonder eten, maar niet alle lekkere dingen laten staan? Het kan!


• Voetzorg
Mensen met diabetes vormen, net als ouderen en mensen met de ziekte van Parkinson of reuma, een risicogroep als het gaat om voetproblemen. Ter preventie van (pijn)klachten is professionele voetverzorging van belang. Maak kennis met een gespecialiseerde diabetespedicure.


Leven met diabetes
De mededeling: “U heeft diabetes” komt voor veel mensen als een schok. De wereld lijkt in te storten; een chronische ziekte die nooit meer overgaat. Mensen met diabetes hebben een vergrote kans op een oogaandoening en lichamelijke klachten. Wat betekent het om diabetes te hebben? Ontdek wat u kunt doen om het leven met diabetes zo gezond, fit, aangenaam en verstandig mogelijk te leiden.


Informatie
U kunt op vrijdagmiddag 18 maart zonder afspraak binnenlopen en er zijn geen kosten aan verbonden. Bepaalde activiteiten gaan op inschrijving, waarbij geldt vol is vol. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Visio in Den Haag via
T 088 585 92 00 of denhaag@visio.org.



Visio Den Haag
Bordewijklaan 3
2591 XR Den Haag
088 585 92 00
denhaag@visio.org


Inloopspreekuur: elke dinsdag 09.00 – 12.00 uur.


Elke eerste dinsdag van de maand is er ICT- en computerinloopspreekuur van 09.00 tot 12.00 uur


Openbaar vervoer Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Trein – Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Station Mariahoeve) Als u met de trein vanuit Den Haag aankomt, gaat u met de trap naar beneden. Onderaan de trap gaat U naar rechts.
LET OP: daar zijn meerdere traptreden (6) naar beneden.


Loop de gang door tot u weer bij een trap (7 treden) komt, deze gaat u op en u staat in de stationshal. U gaat rechtdoor, de schuifdeuren door naar buiten. Hier begint een geleidelijn, deze volgt u naar links. Deze blijft u volgen tot dat de geleidelijn stopt. Nu gaat u, aan u rechterhand, de rand van de plantenbak als geleidelijn gebruiken. Deze volgt u tot dat de geleidelijn weer kunt oppakken. De geleidelijn volgen tot aan de oversteek Hofzichtlaan. De oversteek bestaat uit een fietspad, dubbele rijbaan / dubbele trambaan / dubbele rijbaan / fietspad / stoep. Als u overgestoken bent, volgt u de geleidelijn naar rechts: naar de oversteek van de Bordewijklaan. De oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan, brede middenberm met geleidelijn en een enkele rijbaan. Als u aan de overkant bent volgt u de geleidelijn linksaf. Als de geleidelijn stopt moet u rechts af de rolstoelhelling oplopen. Boven de rolstoelhelling bevinden zich twee deuren; een deur waarvoor die wordt geopend als u op de rode knop drukt. En een draaideur. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. De receptie bevindt zich aan uw rechterhand, voorbij de lift. Er is in het pand ook een geleidelijn aanwezig richting deze receptie.


Let op! De receptie is niet zichtbaar wanneer u de deur passeert.


Trein vanuit Leiden: u stapt uit de trein, gaat de trap af naar beneden. Onderaan de trap gaat u naar rechts en volgt bovenstaande route vanuit de stationshal richting Visio.


Tram – Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Komt u met tram 6 vanuit de richting Centraal Station dan stapt u bij de halte Aegonplein uit. Ga met uw rug richting de tram staan. Ga naar rechts en loop het perron af. Onderaan het perron draait u naar links. Nu staat u bij de oversteek Hofzichtlaan. De oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan / fietspad / stoep. Als u overgestoken bent, volgt u de geleidelijn naar rechts. U loopt tot aan de oversteek, dit is de Bordewijklaan. Deze oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan, brede middenberm met geleidelijn en een enkele rijbaan. Als u aan de overkant bent volgt u de geleidelijn linksaf. Als deze stopt gaat u rechts de rolstoelhelling op. Boven de rolstoelhelling bevinden zich twee deuren; een deur waarvoor die wordt geopend als u op de rode knop drukt. En een draaideur. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. De receptie bevindt zich aan uw rechterhand, voorbij de lift. Er is in het pand ook een geleidelijn aanwezig richting deze receptie.
LET OP: de receptie is niet zichtbaar wanneer u de deur passeert.


Komt u met tram 6 vanuit de richting Leidschendam dan stapt u bij de halte Aegonplein uit. Ga met uw gezicht richting de tram staan. Ga naar rechts en loop het perron af. Onderaan het perron gaat u naar links en staat u voor de oversteek Hofzichtlaan. De oversteek bestaat uit een dubbele trambaan, dubbele rijbaan / fietspad / stoep. Als u overgestoken bent, volgt u de geleidelijn naar rechts en loopt u tot aan de oversteek. Dit is de Bordewijklaan. De oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan, brede middenberm met geleidelijn dubbele rijbaan. Als u aan de overkant bent volgt u de geleidelijn naar links. Als deze stopt moet u rechts af de rolstoelhelling oplopen. Boven de rolstoelhelling bevinden zich twee deuren; een deur waarvoor die wordt geopend als u op de rode knop drukt. En een draaideur. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. De receptie bevindt zich aan uw rechterhand, voorbij de lift. Er is in het pand ook een geleidelijn aanwezig richting deze receptie.
LET OP: de receptie is niet zichtbaar wanneer u de deur passeert.


Bus – Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Komt u met bus 24 vanuit de richting Centraal Station dan stapt u bij de halte Aegonplein uit (eind halte, station Mariahoeve). Ga met uw rug richting de bus staan en loopt rechtdoor richting het station dit is aangegeven met een geleidelijn. (U komt dan langs een telefooncel en een brievenbus). U volgt de geleidelijn naar rechts. Deze blijft u volgen tot dat de geleidelijn stopt. Nu gaat u, aan u rechterhand, de rand van de plantenbak als geleidelijn gebruiken. Deze volgt u tot dat de geleidelijn weer begint. De geleidelijn volgen tot de oversteek Hofzichtlaan. De oversteek bestaat uit een fietspad, dubbele rijbaan / dubbele trambaan / dubbele rijbaan / fietspad / stoep. Als u overgestoken bent, volgt u de geleidelijn naar rechts en loopt u tot aan de oversteek, dit is de Bordewijklaan. De oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan, brede middenberm met geleidelijn en enkele rijbaan. Als u aan de overkant bent, volgt u de geleidelijn linksaf. Als deze stopt moet u rechts af de rolstoelhelling oplopen. Boven de rolstoelhelling bevinden zich twee deuren; een deur waarvoor die wordt geopend als u op de rode knop drukt en een draaideur. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. De receptie bevindt zich aan uw rechterhand, voorbij de lift. Er is in het pand ook een geleidelijn aanwezig richting deze receptie. LET OP: de receptie is niet zichtbaar wanneer u de deur passeert.


Met de auto – Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Vanuit de richtingen Rotterdam (A13), Utrecht (A12)/Utrechtsebaan borden Den Haag volgen. Neem de afslag Bezuidenhout/Mariahoeve. Borden Mariahoeve volgen. Volg de Schenkkade (die overgaat in IJsclubweg, Boekweitkamp en Finnenburg) tot Hofzichtlaan (kruising met Trambaan). Rechtsaf en bij de eerste stoplichten weer rechts. Dit is de Bordewijklaan.


Komt u vanuit de richting van de N44 (Wassenaar). Op de N44/Rijksstraatweg moet u voor het viaduct, afslag Bijhorst, linksaf. U rijdt nu op de Zijdeweg. U gaat met de bocht mee naar rechts, richting Mariahoeve. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf de Hofzichtlaan op.
Op Hofzichtlaan, bij de vierde stoplichten, rechtsaf naar de Bordewijklaan (dit zijn de stoplichten voor het NS viaduct). U bent gearriveerd.


Komt u vanuit de richting Amsterdam (de A4) dan neemt u de afslag Wassenaar (afslag 8). Ga na de tweede tunnel (bij de stoplichten ) linksaf. Volg de borden Den Haag en ga bij de stoplichten met de bocht mee naar rechts. Na het treinviaduct krijgt u stoplichten, bij deze stoplichten links voorsorteren en linksaf gaan (dit zijn de tweede stoplichten). Dit is dan de Bordewijklaan.


Bij het gebouw is GEEN parkeerruimte beschikbaar.
U kunt uw auto bij de kruisjes op het kaartje parkeren. Dit zijn gratis parkeerplaatsen.


Bron: » »handje2Visio Den Haag


Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag



18 Mrt - Diabetes informatiemarkt - Nationale Diabetes Dag

9 Mrt - Wat doet dementie met de naasten? - Alzheimer Café - Haagse Hout

 


Alzheimer Café Wat doet dementie met de naasten? Wat doet dementie met de naasten?


Wanneer iemand last van het geheugen heeft maakt dit ook veel los bij hun naasten. Misschien gaan uw familieleden of vrienden anders met de situatie om dan u. Een deskundige zal hier inzicht in geven en vertellen hoe je als familie zo goed mogelijk van je veerkracht gebruik kunt maken.


Het Alzheimer Café Haagse Hout biedt een veilige plek waar mensen zich thuis voelen en over hun ervaringen en problemen kunnen praten. Iedere maand staat er een specifiek onderwerp rond dementie centraal waarvoor door de gespreksleiders steeds een deskundige gastspreker wordt uitgenodigd.


Datum: Woensdag   9  Maart 2016
Activiteit: Alzheimer Café
Onderwerp:
Wat doet dementie met de naasten?
Tijd:   19.00 uur – 21.00 uur
Deskundige:   Ilona Leenhouts – systeemtherapeut
Plaats:  Ivoorhorst 155 – Wijkcentrum      » googlemaps2⇓)
Contact: 06 – 1380 2118 / Email:   jwolthers @ cardia.nl  ( mevr. Wolthers)


Bereikbaarheid:  OV tram 6 en bus 24 halte Reigersbergenweg.   Auto: parkeren kan gratis en dichtbij.


Alzheimer Café


De café avond begint met een inloop om 19.00 uur, waar u aan de bar gratis koffie en thee wordt aangeboden. Om 19.30 uur gaat het officiële deel van start met een gastspreker onder leiding van de gespreksleider. Van 20.00 tot 20.30 uur is er een pauze, gelegenheid tot informeel samenzijn en kunt u consumpties, tegen betaling, aan de bar halen. Het laatste officiële deel van de avond is van
20.30 21.00 uur en biedt gelegenheid tot vragen stellen en discussie. Na afloop is er tot 21.30 uur gelegenheid tot informeel napraten.


 Het Alzheimer Café vindt plaats in wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155. Voor meer informatie kunt u terecht bij programmacoördinator Jozien Wolthers, JWolthers@cardia.nl, 06-13802118.


Het Alzheimer Café is op een vaste avond per maand geopend en voor mensen met beginnende dementie, hun partners, kinderen, familieleden, professionals uit de zorg en andere belangstellenden.


Wijkbewoners kunnen hier ook hun vragen stellen en mee discussiëren over de verschillende thema’s.


Het Alzheimer Café is een samenwerkingsverband tussen Cardia, Nebo, Stichting Eykenburg. HWW Zorg, Florence, Evita, Parnassia Groep, PEP en VÓÓR Welzijn.


Wist u dat de ziekte van Alzheimer de meest voorkomende vorm van dementie is? Het is geen ouderdomsziekte, maar een hersenziekte met psychiatrische symptomen doordat delen van de hersenen ophouden te functioneren en afsterven.


De ziekte van Alzheimer is vernoemd naar de Duitse neuroloog Aloïs Alzheimer. Hij ontdekte begin vorige eeuw kenmerkende veranderingen in het hersenweefsel van mensen die aan dementie waren overleden, namelijk plaques en tangles. Alzheimer komt in verschillende vormen voor en bestaat eigenlijk uit een complex van verschillende aandoeningen. Het is een ziekte met verstrekkende gevolgen voor de persoon die de ziekte heeft en zijn directe omgeving. Het verloop van alzheimer verschilt van persoon tot persoon.


Hoewel er op grote schaal wetenschappelijk onderzoek wordt verricht, zijn oorzaken van de ziekte nog onbekend. Ook zijn er nog geen behandelmethoden voorhanden. De ziekte van Alzheimer is onomkeerbaar.


Symptomen van alzheimer zijn onder andere: vergeetachtigheid, veranderingen in de persoonlijkheid, desoriëntatie en verlies van spraak.


Wat doet dementie met de naasten?


 


Kaart


 



 


Wat doet dementie met de naasten?


 



9 Mrt - Wat doet dementie met de naasten? - Alzheimer Café - Haagse Hout

donderdag 25 februari 2016

16 / 23 Mrt - Kinderen in Ivoorkust van SOS Kinderdorpen

 


Fototentoonstelling: De kinderen in Ivoorkust van SOS Kinderdorpen


Kinderen in Ivoorkust van SOS KinderdorpenFotograaf Anne Sarah Dijkhorst (1990) bouwde een bijzondere band op met kinderen in Ivoorkust: door samen op te staan, te eten en te spelen. Ze beleefde de dagelijkse momenten van deze kinderen in verschillende omstandigheden.


Ze sprak met hen over hun verleden, hun dromen en de toekomst. Zo ontstond deze prachtige portrettenreeks: de kinderen zijn allemaal gefotografeerd op dezelfde tijdstippen van de dag.


We zien hoe hun leven werkelijk is, maar ook wat de verschillen zijn in hun nu al heftige levens.


Datum:   woensdag 16 maart t/m woensdag 23 maart
Activiteit:  Fototentoonstelling De kinderen in Ivoorkust van SOS Kinderdorpen
Plaats:  Atrium – Den Haag
Adres:  Spui 70 – 2511 BT Den Haag
Toegang:   gratis
Fotograaf: Anne Sarah Dijkhorst
Kijk voor meer informatie over op >> handje2www. Annesarahshoots.com



Informatie Atrium Den Haag


Openingstijden Atrium Den Haag


Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag:    7.00 uur – 19.00 uur


Donderdag:    7.00 uur – 21.30 uur


Zaterdag:    9.30 uur – 17.00 uur


Zondag en feestdagen: gesloten



 


SOS Kinderdorpen


SOS Kinderdorpen zet zich al 65 jaar in voor kinderen zonder ouders of veilig thuis. Wij geloven dat familie de belangrijkste basis is voor de gezonde ontwikkeling van kinderen.


Wereldwijd krijgen honderdduizenden kinderen dankzij SOS Kinderdorpen een solide basis om zich optimaal te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen.


Het liefst binnen de eigen familie, maar als dat niet meer kan in een SOS familie in een kinderdorp.


Kijk voor meer informatie op >>handje2Soskinderdorpen.nl


SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kansarme kinderen in 134 ontwikkelingslanden en gebieden. We helpen weeskinderen maar ook kinderen die de zorg van hun familie zijn verloren of dreigen te verliezen. Want om zich te kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen moeten kinderen waar ook ter wereld kunnen opgroeien binnen de veiligheid van een liefdevolle familie. SOS Kinderdorpen begint daarom bij de basis: een liefdevolle en veilige familie voor ieder kind.


 



16 / 23 Mrt - Kinderen in Ivoorkust van SOS Kinderdorpen

7 / 12 Mrt - Vrouwen hebben nooit stilgezeten

 


Fototentoonstelling: Vrouwen hebben nooit stilgezeten


Vrouwen hebben nooit stilgezeten
Foto: Mieke Schlaman

Fotografe Mieke Schlaman heeft met haar camera 30 jaar lang vrouwen in beweging vastgelegd. Hun leven en hun streven dat leven te verbeteren.


In deze tentoonstelling is dat te zien aan de hand van 7 thema’s en bekeken vanuit verschillende soorten vrouwenlevens.


Het maakt bijvoorbeeld veel uit of je een Nederlandse vrouw bent of een vluchteling, of je wel of niet geld hebt, of in jouw cultuur geweld tegen vrouwen geaccepteerd wordt of niet.


Datum:    maandag 7 maart  t/m   vrijdag 11 maart
Activiteit: Fototentoonstelling Vrouwen hebben nooit stilgezeten van fotografe Mieke Schlaman
Plaats:   Atrium Den Haag
Adres:  Spui 70 – 2511 BT Den Haag
Toegang:   gratis


Vrouwen hebben nooit stilgezeten



Informatie Atrium Den Haag


Openingstijden Atrium Den Haag


Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag:    7.00 uur – 19.00 uur


Donderdag:    7.00 uur – 21.30 uur


Zaterdag:    9.30 uur – 17.00 uur


Zondag en feestdagen: gesloten


 


Kies het Atrium Den Haag voor uw volgende evenement


Evenement of tentoonstelling in het Atrium Den Haag


Stichting Atrium City Hall organiseert verschillende activiteiten in het Atrium Den Haag sinds de opening van het stadhuis in 1995. Dat doet zij op eigen initiatief, maar ook externen kunnen een evenement of tentoonstelling in het Atrium Den Haag organiseren. Samen geeft Atrium City Hall zo een breed beeld van wat er zich afspeelt in Den Haag en ver daarbuiten.


Atrium Den Haag, een plek van vele transformaties Als een architect een drukbezochte openbare ruimte kraakhelder wit ontwerpt, kan het niet anders of het idee is dat de gebruikers van die ruimte er zelf kleur aan geven.


Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is een unieke locatie waarvan het stadsbestuur en de architect, Richard Meier, samen besloten dat het een actieve ontmoetingsplek zou worden. Open, gastvrij en dynamisch. Dit idee komt nog steeds tot zijn recht. Al bij de eerste ontmoeting met de talrijke dagelijkse gebruikers van het gebouw, een bezoek aan een tentoonstelling of evenement, wordt duidelijk dat het Atrium een plek is die moeiteloos vele kleurrijke transformaties ondergaat en in grote mate bijdraagt aan de dynamiek van de stad. Een concert op de elf verdiepingen, een zwevende modetentoonstelling boven de gemeenteloketten of een groots banket na sluitingstijd; het Atrium staat open voor uiteenlopende en uitdagende ideeën.


Het Atrium Den Haag is de centrale hal van het stadhuis. Het gebouw alleen al is een hele attractie op zich. De Amerikaanse architect Richard Meier heeft het gebouw ontworpen. Door de vorm en de kleur wordt het ook wel ‘IJspaleis’ genoemd. De ontwerpen van Meier vallen op door hun strakke vorm, het gekozen materiaal en – een belangrijk element – hun witte uitstraling. Wit is voor Meier het symbool van helderheid, zuiverheid en perfectie. De mensen geven kleur aan het gebouw. Het daglicht is van groot belang in het stadhuis. Aan alle kanten, maar vooral door het glazen dak van het Atrium Den Haag, stroomt licht naar binnen, ogenschijnlijk oneindig gereflecteerd door de strakke witte gevels.


Het Atrium Den Haag (4.500 vierkante meter) is het hart van het gebouw, zowel qua ontwerp als gebruik. Hier zijn de gemeentelijke balies te vinden, zoals de receptie, burgerzaken, sociale zaken en stadsdeelkantoor centrum. Daarnaast worden er diverse evenementen en tentoonstellingen georganiseerd. Met ruim 8.000 bezoekers per week is het Atrium Den Haag een aantrekkelijke locatie.


 


>> handje2Atrium Den Haag


 


 


 


 


 


 



7 / 12 Mrt - Vrouwen hebben nooit stilgezeten

Vrijwilligerskeurmerk Goed Geregeld

 


Vrijwilligerskeurmerk Goed Geregeld voor Stichting Cardia


Vrijwilligerskeurmerk Goed Geregeld
Regiomanager Annelies Kloppenborg en Pleun van den Dool, adviseur Vrijwillige inzet bij PEP

Het NOV- keurmerk ‘Vrijwillige Inzet Goed Geregeld’ is een landelijk keurmerk dat wordt toegekend aan vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen die met hun vrijwilligersbeleid voldoen aan door NOV (Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk) gestelde kwaliteitscriteria.


Donderdag 25 februari ontving ouderenzorgorganisatie Cardia op feestelijke wijze het certificaat.


Regiomanager Annelies Kloppenborg: “Vrijwilligerswerk bij Cardia heeft veel te bieden en het kan het leven op meerdere manieren verrijken.


Zowel voor de vrijwilligers als voor onze cliënten. Cardia kiest ervoor om welzijnsactiviteiten, de begeleiding van (wijk)bewoners bij zingevings- en geloofsvragen en kerkdiensten op te nemen in de basiszorg.


Daarbij spelen vrijwilligers een rol van onschatbare waarde, maar ook als onderdeel van het gehele zorgproces zijn vrijwilligers onmisbaar.”


Over Cardia


Cardia is een christelijke zorgorganisatie in Den Haag en omgeving die gelooft in goede zorg met persoonlijke aandacht voor mens en omgeving. Het aanbod van Cardia bestaat uit wonen met zorg, verpleeghuiszorg, verzorging, verpleging en huishoudelijke zorg aan huis, ontmoetingscentra voor beginnend dementerende ouderen, individuele zorg en maatschappelijk werk, personenalarmering, maaltijdservice, dagrecreatie en dagbesteding.


Vrijwilligerskeurmerk Goed Geregeld



Mariahoeve – Locatie Landscheiding Cardia


In het groene en rustig gelegen Mariahoeve, op de grens van Den Haag en Wassenaar, staat ons woonzorgcentrum Landscheiding. Al jarenlang is deze locatie een begrip en staat het bekend om zijn prettige woonmogelijkheden, rustige ligging en goede zorg.


U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan activiteiten die u zelfstandig, met uw mantelzorger of in een groep kunt volgen. Op dit moment verbouwen wij de begane grond en wordt er een wijk -en dienstencentrum ontwikkeld met daarin een huisartsen- , tandarts- en fysiotherapiepraktijk. Begin 2016 hopen we dit centrum te kunnen openen. Wanneer u tegen die tijd bij ons naar binnen loopt ziet u een mooie open hal met daarin een centrale receptiebalie en een buffetrestaurant. Er staan verschillende tafeltjes, een grote leestafel en een loungehoek. De verlichting en smaakvolle aankleding zorgen voor een huiselijke sfeer in een moderne stijl. U bent welkom voor een kopje koffie, broodje, lekkernij of een maaltijd in ons restaurant of in de voortuin als het weer dit toelaat. In de lente van 2016 openen wij een belevingstuin die alle zintuigen prikkelt en de woonbeleving optimaal maakt.


Het zorgpersoneel is bekwaam en vriendelijk. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren.
Uw identiteit geeft vorm en kleur aan Landscheiding. Wonen in Landscheiding is een nieuw thuis waar Cardia u wil ondersteunen zolang dit nodig is. Uw zorgplan wordt door een eerstverantwoordelijke gecoördineerd en samen met u en uw contactpersonen vormgegeven. Voor cliënten met verpleeghuiszorg staat ons behandelteam te allen tijden paraat. Bij Cardia luisteren we naar elkaar en werken we goed samen. De teams zijn klein en daarom de lijnen kort.


Mogelijkheden


In Landscheiding wonen ouderen die verpleeghuiszorg of verzorgingshuiszorg ontvangen van Cardia. Soms is het ook mogelijk om een zelfstandige woning te huren met de nodige woningaanpassingen en bijbehorende thuiszorg. Kleinschalig wonen binnen een beschermde woonomgeving met 24uurs toezicht behoort ook tot de mogelijkheden. Landscheiding beschikt over 112 rustige en lichte appartementen. De verpleeghuiszorg voor PG bewoners wordt geboden in een kleinschalige setting, met de huiskamers als natuurlijke ontmoetingsruimten. Ook behoort tijdelijke opname en respijtzorg tot ons aanbod.


Vrijwilligerskeurmerk Goed Geregeld


Bron: » » Cardia



Vrijwilligerskeurmerk Goed Geregeld

29 Mei - Kom je helpen tijdens The Royal Ten?

 


Kom je helpen tijdens de The Royal Ten in Den Haag?


Kom je helpen tijdens The Royal TenOp zondag 29 mei 2016 vindt de 20e editie plaats van The Royal Ten.


Om alles in goede banen te leiden hebben we ca. 250 vrijwilligers nodig.


Met elkaar zorgen we ervoor dat de ca. 5.000 lopers kunnen genieten van hun Royal Run. Zonder hulp van deze vrijwilligers is dit fantastische loopevenement niet mogelijk.


Heb je interesse om deze dag als vrijwilliger te beleven? Of heb je vragen over het vrijwilligerswerk? Stuur dan een e-mail naar:   vrijwilligers@royalten.nl


Iedere hulp is welkom en vormt een onmisbare schakel voor de wedstrijd, hoe klein of hoe groot je aandeel die dag ook is. Iedere vrijwilliger ontvangt een runningshirt van goede kwaliteit, een lunchpakket en natuurlijk het respect en de dankbaarheid van de lopers zelf.


We hebben veel verschillende taken, wat past het beste bij jou?


Verkeersregelaars – Kom je helpen


Om het verkeer veilig om te leiden en de lopers hun parcours veilig af te laten leggen, hebben we verkeersregelaars nodig. Op de drukste punten staan professionele verkeersregelaars. Na een opleiding verkeersregelaar via het internet te volgen, mag je op de aangewezen plek jou taak uitvoeren. Het kan zijn dat je op een wat rustig punt staat met een collega verkeersregelaar, of dat je bij de professionele verkeersregelaar als assistent staat. Uiteraard voorzien wij je van de juiste kleding en zorgen ervoor dat je verzekerd bent.


Start- en finish vrijwilliger – Kom je helpen


Je begeleidt de deelnemers de startvakken in en zorgt dat iedere deelnemer in het juist vak komt te staan. Nadat de lopers gestart zijn bouw je met het team het startvak om naar finishvak en vang je de gefinishde deelnemers bij terugkomst weer op. Je zorgt ervoor dat ze in beweging blijven en niet de finishlijn blokkeren. Aan het eind van het finishvak worden de deelnemers voorzien van hun wel verdiende medaille en krijgen water en hun drankje.


Logistiek- Kom je helpen


Voer het vervoeren van materialen en het plaatsen en opbouwen van afzettingen, hebben wij vrijwilligers nodig die de handen uit de mouwen kunnen steken en niet bang zijn voor wat sjouwwerk. De grote bouwwerken, zoals podium en hoge hekken, worden door de professionele bouwers gedaan. Maar de startboog doen we natuurlijk zelf. Onze sponsoren leveren ons elektrische auto’s, wij streven naar een groene wedstrijd.


Startnummers, uitslagverwerking en verzorging – Kom je helpen


Natuurlijk hebben wij ook vrijwilligers nodig voor de uitgifte van startnummers en de verwerking van de uitslag. Maar ook de opvang binnen in de accommodatie van de lopers valt hieronder. In het atrium op de hoek van de Prinses Beatrixlaan ontmoeten de lopers elkaar en worden de Business teams opgevangen en kan men hier de tassen stallen.


Nieuwsgierig geworden? Stuur een e-mail naar :  vrijwilligers@royalten.nl


Bron: » » Kom je helpen Royal Ten



 


The Royal Ten wordt georganiseerd door The Hague Road Runners


Programma Royal Ten en starttijden


12.15 uur     Kidsrun 1,5 km (ouders / begeleiders lopen gratis mee)
13.00 uur     Prestatieloop 5 km
13:00 uur     Scholenloop 5 km
13:00 uur     Business Run 5 km
14.30 uur     Atletiekunie-Wedstrijdloop 10 km
14.30 uur     Prestatieloop 10 km
14.30 uur     Business Run 10 km


INSCHRIJVING IS GESTART!


U kunt nu inschrijven voor voor deelname Royalten


  Klik hierop >>    inschrijven royalten


Let op:


  • Alle startnummers worden in de week voor de wedstrijd opgestuurd naar het door u opgegeven adres. 

  • De startnummers dienen goed zichtbaar gedragen te worden en mogen niet worden omgevouwen. 

  • Er wordt een uitslagenlijst gemaakt, die binnen enkele uren op deze website zal worden gepubliceerd.

Voor nadere inlichtingen kunt u bellen met Ton Bakhuis op: 06 33 31 52 37
of een e-mail sturen naar: atleten@royalten.nl


Voorwaarden deelname Royal Ten
>> handje2  Algemene voorwaarden
>>handje2 Wedstrijdreglement Royal Ten
>> handje2  Algemene voorwaarden Scholenloop Royal Ten
>> handje2Algemene voorwaarden Business Run Royal Ten
>> handje2  Wedstrijdreglement Haags Kampioenschap


 



29 Mei - Kom je helpen tijdens The Royal Ten?

26 Feb - Modeshow en musical - De Meidenclub

 


Modeshow en musical op 26 februari  – De Meidenclub


Modeshow en musical - De MeidenclubIn de afgelopen weken hebben de meiden van de meidenclub Mariahoeve hard gewerkt om kleding te pimpen.


Zij willen dit aan jullie showen in een echte modeshow.


Op 26 februari 2016 gaan zij de catwalk op in het Diamant theater. Aansluitend is er een musical van kinderen uit de wijk.


Kom je ook kijken?


Voor meer informatie:
Bel of mail naar Tin-Nio de Kievit:
070-2052450 of e: t.dekievit@voorwelzijn.nl


Datum:       Vrijdag 26 februari 2016
Wat:             modeshow en musical
Waar:          Diamanttheater
Toegang:    gratis
Hoe laat:     half 4 tot half 5


Adres modeshow en musical:
DiamantTheater – Diamanthorst 183 – 2592 GD Den Haag – 070-3004810


Om samen te komen met vriendinnen is voor elke jongedame fijn. De clubs zijn er voor de meiden om elkaar te leren kennen, om echte meisjesdingen te doen, vriendschappen op te bouwen, samen te dromen en te ontdekken. Omdat de meiden samenkomen eens per week kunnen zij met elkaar hun talenten ontdekken, vriendschappen opbouwen en ideeën uitwisselen.


Voor kinderen is het belangrijk om met leeftijdsgenootjes om te gaan, hierdoor stimuleren de kinderen elkaar in hun ontwikkeling. Daarom besteden we vanuit Voorwelzijn aandacht aan de sfeer en invulling bij de clubs om dit zo goed mogelijk te kunnen faciliteren.


De kosten van de clubs zijn 1,- per keer en met een ooievaarspas kost het 0,50 cent. Dit is om de spulletjes, de limonade, koekjes en fruit te vergoeden.


Voor informatie over de 2 clubs voor meiden van 6-8 jaar en 9-12 jaar kunt u contact opnemen met Tin-Nio de Kievit (t.dekievit@voorwelzijn.nl) . Voor informatie over Superwoman kunt u contact opnemen met Esther Kornaat (e.kornaat@voorwelzijn.nl).


De clubs worden begeleid door de agogen* van Voorwelzijn en vinden plaats in het buurtcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155, 2592 TH Den Haag.
(agoog is iemand die zich voor zijn beroep toelegt op de opvoeding en vorming van personen die maatschappelijk en cultureel ondersteuning en begeleiding nodig hebben; welzijnswerker)


 


 


 


 


 


 



26 Feb - Modeshow en musical - De Meidenclub

zondag 21 februari 2016

Professionele gitaarlessen voor jong en oud

 


Professionele gitaarlessen voor jong en oud


Professionele gitaarlessen voor jong en oudWil jij gitaar leren spelen? Of speel je al gitaar en wil je meer lessen door een professional gegeven?


Robby Alberga o.a. bekend de razend populaire muziekgroep De Nazaten, geeft sinds kort weer gitaarles aan beginners en gevorderden.


Locatie: van Lansbergestraat 2, 2593 SE Den Haag
Kosten 15 euro per half uur – of 20 euro per 50 minuten


Vraag een gratis proefles aan.


Email:       gitaarlessen.bezuidenhout@gmail.com


Vermeld a.u.b. de naam van de leerling, de leeftijd en uw telefoonnummer.
Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Tel: 070 – 347 5085  / 06 27 29 72 09


Robby Alberga verzorgt professionele gitaarlessen voor jong en oud.



Meer informatie


Robby Alberga maakt deel uit van De Nazaten:
Robby Alberga – gitaar, Klaas Hekman – piccolo, sopraan- and basssax, Carlo Ulrichi Hoop – conga’s and surinam percussion, Keimpe de Jong – sopraan- en tenorsax, Setish Bindraban – trumpet, Jermaine Forster – drums, Chris Semmoh – skratyi and surinam percussion, Patrick Votrian – trombone and sousaphone, Carlo Jones – altsax


Diamanttheather tijdens de Feestelijke Seizoensopening op 23 September 2014:
“Robby Alberga bezorgde samen met Ino Kruysen kippenvel bij alle bezoekers in de theaterzaal, gevolgd door een daverend applaus. We zijn trots dat een gerenommeerd gitarist als Robby Alberga bij ons in het stadsdeel woont!”


CD Eigen producties: A prayer for peace, Different realities


Alberga, R. – Auteur van: Klinkend Kaseko – Boek en cd – Uitgeverij de Haske.


Kaseko is een swingende muziekstijl afkomstig uit Suriname, nog altijd in ontwikkeling door beïnvloeding van Amerikaanse, Europese en Caribische stromingen. Ook in Nederland is de muziek springlevend, vooral jongeren zorgen hier voor nieuwe varianten. Doordat er veel in geïmproviseerd wordt, is weinig notatie voorhanden. Welkom dus deze vijf delen Klinkend Kaseko – bestaande uit een Boek en cd. Componist Robby Alberga staat midden in deze levende traditie als bandlid van de groep van Ronald Snijders, de bekendste vertegenwoordiger van het genre in Nederland. De notatie in het boek is eenvoudig en overzichtelijk, zeker ook wat het ritme betreft met typische syncopen. De voorbeelden op de cd hebben wisselende blaasinstrumenten als solist en klinken prima. Bij verschillende meespeelnummers is expliciet ruimte open gelaten voor improvisatie.


Te bestellen: » »handje2Klinkend Kaseko – Boek en cd – Uitgeverij De Haske



 


Optredens 2014 – 2015:
16 – 26 Nov. 2015 on tour with The Mighty Sparrow . ARUBA- CURACOU and SURINAM, 7 Nov.2015 Schouwburg. Utrecht with Ronald Snijders, 25 Oct 2015, With Denise Jannah, 23 Oct 2015, special for Guillaume Pool, at “Leeszaal” Rotterdam, performing my music on a poem by Guillaume, 11 Oct, with Denise Jannah, The Hague, 21 Okt 2015. with Denise Jannah – The hague, 10 Sept.2015 . Zandvoort – Beach concert, 30 August 2015- With Ronald Snijders, 29 August 2015- With De Nazaten Zomer Jazzfiets tour Groningen, Concert for Carlo Jones – Vught, 23 Aug- Jazz Festival Delft, 8 August 2015 – with De Nazaten Kwaku Festival Amsterdam, 1 August 2015- With Ronald Snijders band Kwaku Festival Amsterdam, 27 July 2015- With De Nazaten – Parade Utrecht, 11 July 2015- With De Nazaten Central station Rotterdam, 8 July 2015- With de Nazaten Westkruiskade Rotterdam, 5 July 2015- With de nazaten Zomerzondagen parc Euromast Rotterdam, 1 July 2015- de Nazaten with Special Guest “JAMES CARTER”- 20.30 Kantine Walhalla Rotterdam, 1 July 2015- With de Nazaten- Afternoon Keti Koti Festival- Rotterdam, 28June 2015-With De Nazaten and the kids – Kid Dynamite Festival. Deliplein/ Rotterdam, 27 June 2015-Afternoon With De nazaten – Nieuwe Binnenweg leeft/ Rotterdam, 27 June 2015- 220.00 – De Parade – Museumpark / Rotterdam, 10 June 2015- with Denise Jannah -Theaterzaal Louwman Museum / the Hague, 30 May 2015- Duo With Denise Jannah – Amsterdam, 16 May 2015 – Duo With denise Jannah spring Music- Haren, 8-9 May 2015- Robby Alberga band — ITALY -TOSCANE , 15 April till 24 June every Wednesday training the kids from Katendrecht (Rotterdam)for the Kid Dynamite Festival, 6 March.2015 With Derk Groen- Delft, 2 March 2015. With Pauline Seebrechts – Amersfoort, 28 Jan. 2015 – With Ronald Snijders- DEN BOSCH, 18 Dec. Jaffo gate Band- UTRECHT University, 14 December – Robby Alberga trio Lichtfeest Schilderswijk Den Haag , 12 October .- With Denise Jannah -Beverwijk (benefiet), 4 October 2014 – Herdenking Bijlmerramp . A’dam Z.O., 26 September 2014- Multijam onderwijsproject WMDC gebouw . Rotterdam, 21 September 2014 . Short performance with Ino kruysen- Diamant theater The Hague, 17 September 2014 promotion with Ino Kruysen Jaarbeurs – Utrecht 50plus Beurs, 13 September 2014. standin for Johnny Fonseca with @6, 6 September 2014 with Ino Kruysen – The Hague, 5 July 2014 with de Nazaten- North Sea Round Town- Rotterdam, 2 July 2014 with Duo Robby and Dana – North Sea Round Town. –Rotterdam, 26 June with Ino Kruysen – The Hague, 25 June 2014 with Ronald Snijders- Den Bosch, 21 June 2014 with La vinha Dancers- Utrecht, 4 June with Ino Kruysen- Jodoigne Belgim, 1 June with Ronald Snijders- Tong Tong Fair Den Haag, 17 May 2014with Denise Jannah- Delft, 16 May 2014 Robby Alberga concept (benefiet), 3 May 2014 with Ino Kruysen- Den Haag, 20 April 2014 with Ronald Snijders- Ruigoord Amsterdam, 10 April 2014 with Denise Jannah- Jaarbeurs Utrecht, 10 April 2014 with Denise Jannah- Mercure Hotel Amersfoort, 3 Apr. 2014 Robby Alberga Concept, 14 Febr. 2014 With Denise Jannah – Scheepvaartmuseum –Amsterdam, 13 Febr. 2014 with Ronald Snijders – BIMhuis Amsterdam


 


Bron: » » handje2Robby Alberga


 


Professionele gitaarlessen voor jong en oud


 



Professionele gitaarlessen voor jong en oud

zaterdag 20 februari 2016

Whatsapp groepen Mariahoeve

Whatsapp groepen Mariahoeve


Whatsapp groepen MariahoeveDoor de bewoners, wordt in samenwerking met de politie een Buurtwhatsapp opgezet, in de hele wijk Mariahoeve.


Beheerders:


Een whatsapp groep bestaat uit maximaal 100 personen.


Er zullen meerdere groepen worden opgezet, waardoor een iedere in elke wijk en straat de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan een Whatapp groep.


U heeft oog voor de veiligheid in uw buurt en wilt meedoen als beheerder?


Taakomschrijving Beheerder:


Alle aangemelde bewoners toegevoegen aan de whatsapp-groep


U onderhoudt contact heeft met de andere beheerders van naastgelegen whatsapp-groepen bij verdachte situaties


U houdt toezicht houden op de naleving van de regels binnen uw whatsapp-groep


Als er genoeg beheerders zijn om een aantal groepen op te zetten zal er een link op de website geplaatst worden waar de bewoners zich kunnen aanmelden


Informatie


Via Whatsapp kunnen straten, buurten en wijken werken aan een socialer en veiligere omgeving.


Door zelf een Whatsapps-groep op te richten kunnen buren elkaar informeren over verdachte situaties in hun buurt.


Whatsapp groepen Mariahoeve


 »»  handje2Spreekuur wijkagenten Mariahoeve Wijkcentrum Ivoorhorst 155


Politie Overbosch Bezoekadres




Vlaskamp 1
2592 AA Den Haag


Postadres


Postbus 264
2501 CG Den Haag


Telefoon


0900-8844 (lokaal tarief)




Openingstijden


Wij zijn dagelijks open van 09.00 – 18.00 uur. U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen. Als u aangifte wilt doen, kunt u het beste vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is om aangifte te doen.


Toelichting


Voor dringende en spoedeisende gevallen kunt u na 18.00 uur terecht bij de geveltelefoon. Via deze telefoon krijgt u contact met de wachtcommandant of het hoofdbureau. Uiteraard kunt u 24 uur per dag bellen met 112 (spoedeisende zaken) of 0900-8844 (geen spoed, wel politie).


Dit bureau is te bereiken bereiken met de tram (halte Carel Reinierszkade) en de bus (halte De Eerensplein). Komt u met eigen vervoer, dan kunt u in de omgeving ruimschoots (betaald) parkeren.


 


» »handje2Politie Overbosch Whatsapp groepen Mariahoeve


 


 


 


 


 


 


 


 



Whatsapp groepen Mariahoeve

vrijdag 19 februari 2016

Bezuidenhout Rioolvervanging en herinrichting

 


Bezuidenhout Rioolvervanging en herinrichting


Voor de werkzaamheden wordt de straat helemaal opengebroken. Overlast is helaas onvermijdelijk. Houdt u er rekening mee dat tijdens de werzaamheden, de weg waaraan gewerkt wordt voor alle verkeer is afgesloten.


Woningen en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden voor voetgangers altijd bereikbaar.


Bezuidenhout Rioolvervanging en herinrichtingDe werkzaamheden starten op 22 februari in de Hendrik Zwaardecroonstraat.


Bewoners ontvangen een brief voordat de rioleringswerkzaamheden in hun deel van de straat beginnen.


Stuyvesanstraat (gedeelte tussen Laan van NOI en Juliana van Stolberglaan), Johannes Camphuijsstraat, Hendrik Zwaardecroonstraat, Usselinkcxstraat, Maystraat, De Vriesstraat, Van der Capellenstraat, Van der Wyckstraat, Sibergstraat, Christoffel van Swollstraat


Van 22 Februari tot ongeveer eind 2016


Vanaf 22 februari starten de herinrichtingswerkzaamheden in uw buurt. Tijdens de werkzaamheden wordt het riool vervangen. Daarnaast worden alle straten opnieuw ingericht.


De werkzaamheden starten in de Hendrik Zwaardecroonstraat.


Bereikbaarheid en veiligheid Bezuidenhout Rioolvervanging en herinrichting


Voor de werkzaamheden wordt de straat helemaal opengebroken. Overlast is helaas onvermijdelijk. We doen er alles aan om de gevolgen zo veel mogelijk te beperken. Woningen en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden voor voetgangers altijd bereikbaar. Indien nodig worden er loopschotten neergelegd.


Bezuidenhout Rioolvervanging en herinrichting


De gemeente doet er alles aan om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te garanderen; toch blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen. Het is verstandig kinderen hierop te wijzen en hen weg te houden van het werkterrein.


Wilt u zo vriendelijk zijn om tijdens de werkzaamheden:
• Uw auto ergens anders te parkeren.
• Andere obstakels zoals fietsen, bankjes en bloembakken te verwijderen.
• Uw huisvuil op een plaats aan te bieden die voor de vuilnisophaaldienst te bereiken is. Deze worden met borden aangegeven.


Parkeren tijdens de werkzaamheden


Vanaf 1 februari 2016 zijn alle parkeervergunningen voor gebied 11E (Bezuidenhout-Oost) ook geldig in de gebieden 11B (Bezuidenhout Midden-Zuid) en 11C (Bezuidenhout Midden-Noord). Deze uitwijkregeling geldt zolang de werkzaamheden duren.


Voor duidelijke gebiedskaarten gaat u naar:


     handje2    www.denhaag.nl/parkeren en kiest u stadsdeel Haagse Hout.


Heeft u vragen over het werk Bezuidenhout Rioolvervanging en herinrichting in uw straat?


Neem dan contact op met directievoerder Raoul de Jonge, op tel. (070) 752 66 46 of e-mail: raoul.dejonge@denhaag.nl.


Spreek bij geen gehoor uw naam, vraag en contactgegevens in.


U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Bezuidenhout Rioolvervanging en herinrichting



Bezuidenhout Rioolvervanging en herinrichting

Woont u in een van deze straten?

 


Woont u in een van deze straten


Woont u in een van deze straten
Aegon gebouw Mariahoeve (foto Google)

Woont u in een van de volgende straten dan nodigen de Gemeente den Haag en Aegon u van harte uit voor de bijeenkomst “Samen voordeel van de zon!”


Aegon informeert u over het beschikbaar stellen van hun dak voor zonnepanelen voor de aangrenzende bewoners.


Daarom nodigen zij u van harte uit voor deze bijeenkomst “Samen voordeel van de zon!” op dinsdag 1 maart bij Aegon, Aegonplein 50 in Den Haag (naast N.S. station Mariahoeve).


Aegon informeert u over het beschikbaar stellen van hun dak voor zonnepanelen voor de aangrenzende bewoners.


Om voordeel te hebben van deze zonnepanelen dient u te wonen in een van de volgende postcodegebieden: 2591, 2592, 2593, 2594, 2272 of 2273.


Hieronder vindt u welke straten onder deze postcodes vallen.


flyerWoont u in een van deze straten    


Straten met de postcode 2591


2591 AA – Denenburg, 2591 AB – Denenburg, 2591 AC – Denenburg, 2591 AD – Denenburg, 2591 AH – Norenburg, 2591 AJ – Norenburg, 2591 AK – Norenburg, 2591 AL – Norenburg, 2591 AM – Norenburg, 2591 AN – Vlamenburg, 2591 AP – Vlamenburg, 2591 AR – Vlamenburg, 2591 AS – Vlamenburg, 2591 BA – Zwedenburg, 2591 BB – Zwedenburg, 2591 BD – Zwedenburg, 2591 BE – Zwedenburg, 2591 BG – Zwedenburg, 2591 BH – Zwedenburg, 2591 BK – Zwedenburg, 2591 BL – Zwedenburg, 2591 BM – Zwedenburg, 2591 BN – Zwedenburg, 2591 BP – Zwedenburg, 2591 BR – Walenburg, 2591 CA – Dignaland, 2591 CB – Dignaland, 2591 CC – Dignaland, 2591 CD – Dignaland, 2591 CE – Catharinaland, 2591 CG – Catharinaland, 2591 CH – Catharinaland, 2591 CJ – Catharinaland, 2591 CL – Catharinaland, 2591 CM – Catharinaland, 2591 CP – Catharinaland, 2591 CR – Catharinaland, 2591 CS – Catharinaland, 2591 CT – Catharinaland, 2591 CV – Catharinaland, 2591 CW – Ingenieur van der Sluijsplantsoen, 2591 CX – Ingenieur van der Sluijsplantsoen, 2591 CZ – Isabellaland, 2591 EE – Isabellaland, 2591 EG – Isabellaland, 2591 EH – Isabellaland, 2591 EK – Isabellaland, 2591 EL – Isabellaland, 2591 EM – Isabellaland, 2591 EN – Isabellaland, 2591 EP – Isabellaland, 2591 ER – Isabellaland, 2591 ES – Isabellaland, 2591 ET – Isabellaland, 2591 EV – Isabellaland, 2591 EX – Isabellaland, 2591 EZ – Isabellaland, 2591 GE – Elviraland, 2591 GG – Elviraland, 2591 GH – Elviraland, 2591 GJ – Elviraland, 2591 GK – Elviraland, 2591 GL – Elviraland, 2591 GM – Elviraland, 2591 GS – Ursulaland, 2591 GT – Ursulaland, 2591 GV – Ursulaland, 2591 GW – Ursulaland, 2591 GX – Ursulaland, 2591 GZ – Ursulaland, 2591 HA – Ursulaland, 2591 HB – Gradaland, 2591 HE – Gradaland, 2591 HG – Gradaland, 2591 HH – Gradaland, 2591 HJ – Gradaland, 2591 HS – Robertaland, 2591 HT – Robertaland, 2591 HX – Robertaland, 2591 HZ – Robertaland, 2591 JA – Olgaland, 2591 JB – Olgaland, 2591 JC – Paulaland, 2591 JD – Paulaland, 2591 JE – Suzannaland, 2591 JG – Suzannaland, 2591 JH – Suzannaland, 2591 JJ – Suzannaland, 2591 JK – Suzannaland, 2591 JN – Suzannaland, 2591 JP – Suzannaland, 2591 JR – Suzannaland, 2591 JS – Suzannaland, 2591 JT – Suzannaland, 2591 JW – Suzannaland, 2591 JX – Suzannaland, 2591 JZ – Suzannaland, 2591 RX – Isabellaland, 2591 SB – Isabellaland, 2591 SC – Isabellaland, 2591 SE – Isabellaland, 2591 SG – Isabellaland, 2591 SH – Isabellaland, 2591 SJ – Isabellaland, 2591 SK – Isabellaland, 2591 SL – Isabellaland, 2591 SM – Isabellaland, 2591 SP – Isabellaland, 2591 SR – Isabellaland, 2591 ST – Isabellaland, 2591 SV – Isabellaland, 2591 SW – Isabellaland, 2591 SX – Isabellaland, 2591 TB – Hendrinaland, 2591 TC – Hendrinaland, 2591 TD – Hendrinaland, 2591 TE – Hendrinaland, 2591 TG – Hendrinaland, 2591 TH – Hendrinaland, 2591 TJ – Hendrinaland, 2591 TK – Hendrinaland, 2591 TL – Hendrinaland, 2591 TM – Hendrinaland, 2591 TN – Hendrinaland, 2591 TP – Margarethaland, 2591 TR – Margarethaland, 2591 TT – Margarethaland, 2591 TV – Aegonplein, 2591 TX – Margarethaland, 2591 TZ – Margarethaland, 2591 VA – Margarethaland, 2591 VB – Margarethaland, 2591 VC – Margarethaland, 2591 VD – Margarethaland, 2591 VH – Hongarenburg, 2591 VJ – Hongarenburg, 2591 VT – Hongarenburg, 2591 VV – Hongarenburg, 2591 VW – Hongarenburg, 2591 VX – Hongarenburg, 2591 VZ – Hongarenburg, 2591 XB – Hongarenburg, 2591 XC – Hongarenburg, 2591 XD – Hongarenburg, 2591 XE – Hongarenburg, 2591 XG – Hongarenburg, 2591 XH – Hongarenburg, 2591 XJ – Finnenburg, 2591 XR – Bordewijklaan, 2591 XW – Finnenburg, 2591 XX – Finnenburg


Woont u in een van deze straten
Straten met de postcode 2592


2592 AA – Vlaskamp, 2592 AB – Vlaskamp, 2592 AC – Vlaskamp, 2592 AD – Vlaskamp, 2592 AE – Vlaskamp, 2592 AG – Vlaskamp, 2592 AH – Vlaskamp, 2592 AJ – Vlaskamp, 2592 AK – Vlaskamp, 2592 AM – Vlaskamp, 2592 AN – Vlaskamp, 2592 AP – Vlaskamp, 2592 AR – Vlaskamp, 2592 AS – Vlaskamp, 2592 AT – Vlaskamp, 2592 AV – Haverkamp, 2592 AW – Haverkamp, 2592 AX – Haverkamp, 2592 AZ – Haverkamp, 2592 BC – Haverkamp, 2592 BD – Haverkamp, 2592 BE – Haverkamp, 2592 BH – Haverkamp, 2592 BJ – Haverkamp, 2592 BK – Haverkamp, 2592 BM – Haverkamp, 2592 BT – Het Kleine Loo, 2592 BW – Het Kleine Loo, 2592 BX – Het Kleine Loo, 2592 BZ – Het Kleine Loo, 2592 CB – Het Kleine Loo, 2592 CE – Het Kleine Loo, 2592 CG – Het Kleine Loo, 2592 CH – Het Kleine Loo, 2592 CK – Het Kleine Loo, 2592 CL – Het Kleine Loo, 2592 CP – Gerstkamp, 2592 CT – Gerstkamp, 2592 CV – Gerstkamp, 2592 CX – Gerstkamp, 2592 CZ – Reigersbergenweg, 2592 EA – Reigersbergenweg, 2592 EB – Barnsteenhorst, 2592 EC – Barnsteenhorst, 2592 EG – Barnsteenhorst, 2592 EH – Barnsteenhorst, 2592 EK – Barnsteenhorst, 2592 EL – Barnsteenhorst, 2592 EM – Barnsteenhorst, 2592 EN – Barnsteenhorst, 2592 EP – Barnsteenhorst, 2592 ER – Barnsteenhorst, 2592 ES – Barnsteenhorst, 2592 ET – Barnsteenhorst, 2592 EV – Jadehorst, 2592 EZ – Reigersbergenweg, 2592 GB – Diamanthorst, 2592 GC – Diamanthorst, 2592 GD – Diamanthorst, 2592 GE – Diamanthorst, 2592 GG – Diamanthorst, 2592 GH – Diamanthorst, 2592 GJ – Saffierhorst, 2592 GK – Saffierhorst, 2592 GM – Saffierhorst, 2592 GN – Saffierhorst, 2592 GP – Saffierhorst, 2592 GR – Saffierhorst, 2592 GS – Opaalhorst, 2592 HA – De Horst, 2592 HB – Onyxhorst, 2592 HC – Onyxhorst, 2592 HD – Ametisthorst, 2592 HE – Ametisthorst, 2592 HG – Ametisthorst, 2592 HH – Ametisthorst, 2592 HJ – Ametisthorst, 2592 HK – Ametisthorst, 2592 HM – Ametisthorst, 2592 HN – Ametisthorst, 2592 HS – Kornalijnhorst, 2592 HT – Kornalijnhorst, 2592 HV – Kornalijnhorst, 2592 HX – Kornalijnhorst, 2592 HZ – Kornalijnhorst, 2592 JA – Kornalijnhorst, 2592 JB – Kornalijnhorst, 2592 JC – Kornalijnhorst, 2592 JD – Kornalijnhorst, 2592 JE – Kornalijnhorst, 2592 JJ – Amberhorst, 2592 JK – Toermalijnhorst, 2592 RG – Smaragdhorst, 2592 RH – Smaragdhorst, 2592 RJ – Smaragdhorst, 2592 RK – Smaragdhorst, 2592 RL – Smaragdhorst, 2592 RM – Smaragdhorst, 2592 RN – Smaragdhorst, 2592 RP – Smaragdhorst, 2592 RR – Smaragdhorst, 2592 RS – Smaragdhorst, 2592 RT – Smaragdhorst, 2592 RV – Smaragdhorst, 2592 RW – Smaragdhorst, 2592 RX – Smaragdhorst, 2592 RZ – Smaragdhorst, 2592 SC – Parelmoerhorst, 2592 SE – Parelmoerhorst, 2592 SG – Parelmoerhorst, 2592 SJ – Parelmoerhorst, 2592 SL – Parelmoerhorst, 2592 SM – Parelmoerhorst, 2592 SN – Granaathorst, 2592 SP – Granaathorst, 2592 SR – Granaathorst, 2592 ST – Granaathorst, 2592 SV – Granaathorst, 2592 SW – Granaathorst, 2592 SX – Granaathorst, 2592 TA – Granaathorst, 2592 TB – Granaathorst, 2592 TC – Granaathorst, 2592 TD – Granaathorst, 2592 TG – Ivoorhorst, 2592 TH – Ivoorhorst, 2592 TN – Ivoorhorst, 2592 TP – Robijnhorst, 2592 TR – Robijnhorst, 2592 TS – Robijnhorst, 2592 TV – Robijnhorst, 2592 TX – Robijnhorst, 2592 VB – Roggekamp, 2592 VC – Roggekamp, 2592 VE – Roggekamp, 2592 VG – Roggekamp, 2592 VH – Roggekamp, 2592 VJ – Roggekamp, 2592 VK – Roggekamp, 2592 VL – Roggekamp, 2592 VM – Roggekamp, 2592 VP – Roggekamp, 2592 VR – Roggekamp, 2592 VS – Roggekamp, 2592 VT – Roggekamp, 2592 VV – Roggekamp, 2592 VW – Roggekamp, 2592 VZ – Roggekamp, 2592 XA – Roggekamp, 2592 XB – Roggekamp, 2592 XG – Tarwekamp, 2592 XH – Tarwekamp, 2592 XJ – Tarwekamp, 2592 XM – Tarwekamp, 2592 XP – Tarwekamp, 2592 XR – Tarwekamp, 2592 XS – Tarwekamp, 2592 XV – Boekweitkamp, 2592 XW – Boekweitkamp


Woont u in een van deze straten
Straten met de postcode 2593


2593 AA – Theresiastraat, 2593 AB – Theresiastraat, 2593 AC – Theresiastraat, 2593 AD – Theresiastraat, 2593 AE – Theresiastraat, 2593 AG – Theresiastraat, 2593 AH – Theresiastraat, 2593 AJ – Theresiastraat, 2593 AK – Theresiastraat, 2593 AL – Theresiastraat, 2593 AM – Theresiastraat, 2593 AN – Theresiastraat, 2593 AP – Theresiastraat, 2593 AR – Theresiastraat, 2593 AS – Theresiastraat, 2593 AT – Theresiastraat, 2593 AV – Theresiastraat, 2593 AW – Theresiastraat, 2593 AX – Theresiastraat, 2593 AZ – Theresiastraat, 2593 BA – Theresiastraat, 2593 BB – Theresiastraat, 2593 BH – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BJ – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BK – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BL – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BM – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BN – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BP – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BR – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BS – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BT – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BV – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BW – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BX – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 BZ – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 CA – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 CB – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 CC – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 CD – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 CE – Laan van Nieuw Oost-Indie, 2593 CG – Christoffel van Swollstraat, 2593 CH – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CK – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CL – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CM – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CP – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CR – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CT – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CV – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CW – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CX – Johannes Camphuijsstraat, 2593 CZ – Johannes Camphuijsstraat, 2593 EA – Gerard Reijnststraat, 2593 EB – Gerard Reijnststraat, 2593 EC – Gerard Reijnststraat, 2593 ED – Gerard Reijnststraat, 2593 EE – Rijklof van Goensstraat, 2593 EG – Rijklof van Goensstraat, 2593 EH – Rijklof van Goensstraat, 2593 EJ – Rijklof van Goensstraat, 2593 EK – Stuyvesantplein, 2593 EL – Stuyvesantplein, 2593 EM – Stuyvesantplein, 2593 GA – Stuyvesantstraat, 2593 GB – Stuyvesantstraat, 2593 GC – Stuyvesantstraat, 2593 GD – Stuyvesantstraat, 2593 GE – Stuyvesantstraat, 2593 GG – Stuyvesantstraat, 2593 GH – Stuyvesantstraat, 2593 GJ – Stuyvesantstraat, 2593 GK – Stuyvesantstraat, 2593 GM – Stuyvesantstraat, 2593 GN – Stuyvesantstraat, 2593 GP – Stuyvesantstraat, 2593 GR – Stuyvesantstraat, 2593 GS – Stuyvesantstraat, 2593 GT – Stuyvesantstraat, 2593 GV – Stuyvesantstraat, 2593 GW – Stuyvesantstraat, 2593 HB – Pijnacker Hordijkstraat, 2593 HD – Pijnacker Hordijkstraat, 2593 HE – Pijnacker Hordijkstraat, 2593 HG – Pijnacker Hordijkstraat, 2593 HH – IJsclubweg, 2593 HJ – IJsclubweg, 2593 HK – Carel Reinierszkade, 2593 HL – Carel Reinierszkade, 2593 HM – Carel Reinierszkade, 2593 HN – Carel Reinierszkade, 2593 HP – Carel Reinierszkade, 2593 HR – Carel Reinierszkade, 2593 HS – Carel Reinierszkade, 2593 HT – Anna van Saksenlaan, 2593 HW – Anna van Saksenlaan, 2593 NA – De Eerensplein, 2593 NB – De Eerensplein, 2593 NC – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 ND – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 NE – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 NG – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 NH – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 NJ – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 NK – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 NL – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 NM – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 NN – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 NR – Cornelis van der Lijnstraat, 2593 PA – Rooseboomstraat, 2593 PB – Rooseboomstraat, 2593 PC – Van Heutszstraat, 2593 PD – Van Heutszstraat, 2593 PE – Van Heutszstraat, 2593 PG – Van Heutszstraat, 2593 PH – Van Heutszstraat, 2593 PJ – Van Heutszstraat, 2593 PK – Van Heutszstraat, 2593 PL – Van Heutszstraat, 2593 PM – Van Reesstraat, 2593 PN – Van Reesstraat, 2593 PR – Van Reesstraat, 2593 PS – Van Reesstraat, 2593 PW – De Moucheronstraat, 2593 PZ – De Moucheronstraat, 2593 RA – De Moucheronstraat, 2593 RB – De Moucheronstraat, 2593 RC – De Moucheronstraat, 2593 RD – Cornelis Houtmanstraat, 2593 RE – Cornelis Houtmanstraat, 2593 RG – Cornelis Houtmanstraat, 2593 RH – Cornelis Houtmanstraat, 2593 RJ – Cornelis Houtmanstraat, 2593 RK – Cornelis Houtmanstraat, 2593 RL – Cornelis Houtmanstraat, 2593 RM – Spaarwaterstraat, 2593 RN – Spaarwaterstraat, 2593 RP – Spaarwaterstraat, 2593 RR – Spaarwaterstraat, 2593 RS – Spaarwaterstraat, 2593 RT – Loudonstraat, 2593 RV – Loudonstraat, 2593 RW – Loudonstraat, 2593 RX – Loudonstraat, 2593 RZ – Van Lansbergestraat, 2593 SB – Van Lansbergestraat, 2593 SC – Van Lansbergestraat, 2593 SE – Van Lansbergestraat, 2593 SG – Van Lansbergestraat, 2593 SH – Van Lansbergestraat, 2593 SJ – Van Lansbergestraat, 2593 SK – Van Lansbergestraat, 2593 SL – Sibergstraat, 2593 SM – Sibergstraat, 2593 SN – Sibergstraat, 2593 SP – Altingstraat, 2593 SR – Altingstraat, 2593 SV – Altingstraat, 2593 SW – Altingstraat, 2593 SX – Altingstraat, 2593 SZ – Altingstraat, 2593 TB – Pahudstraat, 2593 TC – Pahudstraat, 2593 TD – Pahudstraat, 2593 TE – Pahudstraat, 2593 TG – Pahudstraat, 2593 TH – Pahudstraat, 2593 TJ – Pahudstraat, 2593 TK – Pahudstraat, 2593 TL – Merkusstraat, 2593 TM – Merkusstraat, 2593 TP – Merkusstraat, 2593 TR – Merkusstraat, 2593 TS – De Sillestraat, 2593 TT – De Sillestraat, 2593 TV – De Sillestraat, 2593 TW – De Sillestraat, 2593 TX – De Sillestraat, 2593 TZ – De Sillestraat, 2593 VA – De Sillestraat, 2593 VB – De Sillestraat, 2593 VC – De Sillestraat, 2593 VD – De Sillestraat, 2593 VE – De Sillestraat, 2593 VG – Usselincxstraat, 2593 VH – Usselincxstraat, 2593 VK – Usselincxstraat, 2593 VL – Usselincxstraat, 2593 VM – Usselincxstraat, 2593 VP – Usselincxstraat, 2593 VR – Maystraat, 2593 VS – Maystraat, 2593 VT – Maystraat, 2593 VW – Maystraat, 2593 VX – Maystraat, 2593 VZ – Maystraat, 2593 WB – Loudonstraat, 2593 XA – Van der Wyckstraat, 2593 XB – Van der Wyckstraat, 2593 XC – Van der Capellenstraat, 2593 XD – Van der Capellenstraat, 2593 XE – Van der Capellenstraat, 2593 XG – De Vriesstraat, 2593 XH – De Vriesstraat, 2593 XJ – De Vriesstraat, 2593 XK – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 XM – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 XN – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 XP – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 XR – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 XS – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 XT – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 XV – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 XW – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 XX – Hendrik Zwaardecroonstraat, 2593 ZC – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZD – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZE – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZG – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZH – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZJ – Tweede Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZK – Tweede Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZL – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZM – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZN – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZP – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZR – Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZS – Derde Joan Maetsuyckerstraat, 2593 ZT – Willem van Outhoornstraat, 2593 ZV – Willem van Outhoornstraat, 2593 ZW – Willem van Outhoornstraat, 2593 ZZ – Willem van Outhoornstraat


Woont u in een van deze straten


Straten met de postcode 2594


2594 AA – Koekamplaan, 2594 AB – Bezuidenhoutseweg, 2594 AC – Bezuidenhoutseweg, 2594 AD – Bezuidenhoutseweg, 2594 AE – Bezuidenhoutseweg, 2594 AG – Bezuidenhoutseweg, 2594 AH – Bezuidenhoutseweg, 2594 AJ – Bezuidenhoutseweg, 2594 AK – Bezuidenhoutseweg, 2594 AL – Bezuidenhoutseweg, 2594 AM – Bezuidenhoutseweg, 2594 AN – Bezuidenhoutseweg, 2594 AP – Bezuidenhoutseweg, 2594 AR – Bezuidenhoutseweg, 2594 AS – Bezuidenhoutseweg, 2594 AV – Bezuidenhoutseweg, 2594 AW – Bezuiderhoutseweg, 2594 AX – Bezuidenhoutseweg, 2594 AZ – Bezuidenhoutseweg, 2594 BA – Leidsestraatweg, 2594 BB – Leidsestraatweg, 2594 BE – Bezuidenhoutseweg, 2594 BG – Bezuidenhoutseweg, 2594 BH – Hoogwerflaan, 2594 BJ – Hoogwerflaan, 2594 BK – Blauwe Kamerlaan, 2594 BL – Blauwe Kamerlaan, 2594 BM – Offenberglaan, 2594 BN – Offenberglaan, 2594 BP – Bezuidenhoutseweg, 2594 BS – Bavoylaan, 2594 BT – Bavoylaan, 2594 BV – Zijdelaan, 2594 BW – Zijdelaan, 2594 BX – Zijdelaan, 2594 CA – Bezuidenhoutseweg, 2594 CB – Hofzichtlaan, 2594 CD – Hofzichtlaan, 2594 CE – Hofzichtlaan, 2594 CG – Hofzichtlaan, 2594 CJ – Bloklandenplein, 2594 CK – Bloklandenplein, 2594 CL – Marlotlaan, 2594 CM – Marlotlaan, 2594 CN – Van Hoeylaan, 2594 CP – Van Hoeylaan, 2594 CR – Van Hoeylaan, 2594 CS – Van Hoeylaan, 2594 CT – Zuidwerfplein, 2594 CV – Zuidwerfplein, 2594 CW – Zuidwerflaan, 2594 CX – Zuidwerflaan, 2594 NC – Boslaan, 2594 ND – Boslaan, 2594 NE – Boslaan, 2594 NG – Boslaan, 2594 NH – Boslaan, 2594 NJ – Boslaan, 2594 XZ – Hofzichtlaan


Woont u in een van deze straten


Straten met de postcode 2272


2272 AA – Park Leeuwensteijn, 2272 AB – Park Leeuwensteijn, 2272 AC – Park Leeuwensteijn, 2272 AD – Nieuwe Havenstraat, 2272 AE – Oosteinde, 2272 AG – Oosteinde, 2272 AH – Oosteinde, 2272 AJ – Doctor Beguinlaan, 2272 AK – Doctor Beguinlaan, 2272 AL – Doctor Beguinlaan, 2272 AM – Elsbergstraat, 2272 AN – Duivesteijnstraat, 2272 AP – Veurselaan, 2272 AR – Veurselaan, 2272 AS – Veurselaan, 2272 AT – Veurselaan, 2272 AV – Burgemeester den Haan-Groenpark, 2272 AW – Park Leeuwensteijn, 2272 AX – Burgemeester den Haan-Groenpark, 2272 AZ – Burgemeester den Haan-Groenpark, 2272 BA – Burgemeester Nederbragtpark, 2272 BB – Rodelaan, 2272 BC – Opwijckstraat, 2272 BD – Opwijckstraat, 2272 BE – Klaverweide, 2272 BG – Looierslaan, 2272 BH – Looierslaan, 2272 BJ – Looierslaan, 2272 BK – Looierslaan, 2272 BM – Tulpentuin, 2272 BN – Tulpentuin, 2272 BP – Tulpentuin, 2272 BR – Tulpentuin, 2272 BS – Tulpentuin, 2272 BV – Klaverweide, 2272 BW – Klaverweide, 2272 BX – Klaverweide, 2272 BZ – Klaverweide, 2272 CC – Klaverweide, 2272 CD – Klaverweide, 2272 CG – Elzendreef, 2272 CJ – Elzendreef, 2272 CK – Elzendreef, 2272 CL – Elzendreef, 2272 CP – Elzendreef, 2272 CT – Elzendreef, 2272 CV – Elzendreef, 2272 CW – Elzendreef, 2272 CX – Elzendreef, 2272 CZ – Elzendreef, 2272 EA – Elzendreef, 2272 EB – Elzendreef, 2272 EC – Elzendreef, 2272 ED – Elzendreef, 2272 EE – Elzendreef, 2272 EH – Tulpentuin, 2272 EJ – Tulpentuin, 2272 EK – Tulpentuin, 2272 EL – Wilgendreef, 2272 EM – Wilgendreef, 2272 EN – Wilgendreef, 2272 EP – Wilgendreef, 2272 ER – Wilgendreef, 2272 ES – Wilgendreef, 2272 ET – Wilgendreef, 2272 EV – Wilgendreef, 2272 EW – Wilgendreef, 2272 EX – Wilgendreef, 2272 GV – Populierendreef, 2272 GW – Populierendreef, 2272 GX – Populierendreef, 2272 GZ – Populierendreef, 2272 HA – Populierendreef, 2272 HB – Populierendreef, 2272 HC – Populierendreef, 2272 HE – Populierendreef, 2272 HG – Populierendreef, 2272 HH – Populierendreef, 2272 HK – Populierendreef, 2272 HL – Schipholboog, 2272 HM – Populierendreef, 2272 HN – Populierendreef, 2272 HR – Populierendreef, 2272 HS – Populierendreef, 2272 HT – Populierendreef, 2272 HV – Populierendreef, 2272 HW – Populierendreef, 2272 HX – Populierendreef, 2272 JA – Rodelaan, 2272 JB – Rodelaan, 2272 JC – Okerhof, 2272 JD – Okerhof, 2272 JE – Okerhof, 2272 JG – Okerhof, 2272 JH – Okerhof, 2272 JJ – Azuurhof, 2272 JK – Sepiahof, 2272 JL – Sepiahof, 2272 JM – Sepiahof, 2272 JP – Violethof, 2272 JR – Ultramarijnhof, 2272 JS – Essepad, 2272 NA – Kersengaarde, 2272 NB – Kersengaarde, 2272 NC – Kersengaarde, 2272 ND – Kersengaarde, 2272 NE – Kersengaarde, 2272 NG – Kersengaarde, 2272 NH – Kersengaarde, 2272 NJ – Kersengaarde, 2272 NK – Kersengaarde, 2272 NL – Kersengaarde, 2272 NM – Kersengaarde, 2272 NN – Kersengaarde, 2272 RA – Populierendreef, 2272 RB – Populierendreef, 2272 RC – Populierendreef, 2272 RD – Populierendreef, 2272 RE – Populierendreef, 2272 RG – Populierendreef, 2272 RH – Populierendreef, 2272 SB – Rodelaan, 2272 SC – Rodelaan, 2272 SE – Rodelaan, 2272 SH – Rodelaan, 2272 SJ – Rodelaan, 2272 SK – Johan David Zocherstraat, 2272 SL – Johan David Zocherstraat, 2272 SM – Johan David Zocherstraat, 2272 SN – Johan David Zocherstraat, 2272 SP – Pieter Postplaats, 2272 TA – Appelgaarde, 2272 TB – Appelgaarde, 2272 TC – Appelgaarde, 2272 TD – Appelgaarde, 2272 TE – Appelgaarde, 2272 TG – Appelgaarde, 2272 TH – Appelgaarde, 2272 TK – Appelgaarde, 2272 TL – Appelgaarde, 2272 TP – Charlotte van Pallandtlaan, 2272 TR – Charlotte van Pallandtlaan, 2272 TS – Marian Gobiushof, 2272 TT – Mien Ruysplein, 2272 TV – Truus Schroderhof, 2272 TW – Charley Tooropstraat, 2272 VB – Via Cimarosa, 2272 VC – Via Cimarosa, 2272 VD – Via Mercadante, 2272 VG – Leoncavallostraatje, 2272 VH – Via Rossini, 2272 VJ – Bellinistraatje, 2272 VK – Via Donizetti, 2272 VL – Via Puccini, 2272 VM – Temeculaplein, 2272 VP – Distelweide, 2272 VR – Distelweide, 2272 VS – Distelweide, 2272 VT – Distelweide, 2272 VV – Klaverweide, 2272 VW – Klaverweide, 2272 VX – Klaverweide, 2272 VZ – Klaverweide, 2272 WB – Via Verdi, 2272 WC – Via Verdi, 2272 WD – Via Verdi, 2272 WE – Via Verdi, 2272 WG – Via Verdi, 2272 WH – Via Verdi, 2272 WJ – Dobbe, 2272 WK – Broek, 2272 WL – Hoefslag, 2272 WN – Horst, 2272 WR – Peilnagel, 2272 WS – Verlaat, 2272 WV – Zegge, 2272 WZ – Cornelis Voorhoevelaan, 2272 XA – Rozentuin, 2272 XB – Rozentuin, 2272 XC – Rozentuin, 2272 XD – Rozentuin, 2272 XE – Rozentuin, 2272 XG – Rozentuin, 2272 XH – Rozentuin, 2272 XJ – Rozentuin, 2272 XK – Tulpentuin, 2272 XL – Tulpentuin, 2272 XM – Damsigtstraat, 2272 XN – Damsigtstraat, 2272 XP – Damsigtstraat, 2272 XR – Damsigtstraat, 2272 XS – Damsigtstraat, 2272 XT – Essesteijnstraat, 2272 XV – Essesteijnstraat, 2272 XW – Essesteijnstraat, 2272 XX – Essesteijnstraat, 2272 XZ – Haasburgstraat


Woont u in een van deze straten


Straten met de postcode 2273


2273 AA – Badhuislaan, 2273 AB – Prinses Marijkekade, 2273 AC – Montessoristraat, 2273 AD – Jan Ligthartstraat, 2273 AG – Prinses Margrietlaan, 2273 AH – Prinses Margrietlaan, 2273 AJ – Prinses Margrietlaan, 2273 AL – Prinses Margrietlaan, 2273 AM – Rembrandtlaan, 2273 AN – Sint Martinuslaan, 2273 AR – Sint Martinuslaan, 2273 AS – Sint Martinuslaan, 2273 AT – Sint Martinuslaan, 2273 AW – Sint Martinuslaan, 2273 AX – Sint Martinuslaan, 2273 AZ – Sint Martinuslaan, 2273 BB – Sint Martinuslaan, 2273 BC – Sint Martinuslaan, 2273 BD – Prinses Margrietlaan, 2273 BE – Prinses Margrietlaan, 2273 BH – Prins Bernhardlaan, 2273 BM – Prins Bernhardlaan, 2273 BN – Prins Bernhardlaan, 2273 BP – Prins Bernhardlaan, 2273 BR – Koningin Julianaplein, 2273 BS – Menagerie, 2273 BT – Faisanterie, 2273 BV – De Vliegerlaan, 2273 BW – Burgemeester Feithplein, 2273 BX – Burgemeester Feithplein, 2273 BZ – Burgemeester Feithplein, 2273 CA – Bucaillestraat, 2273 CB – Van Tuyll van Serooskerkenstraat, 2273 CC – Van Tuyll van Serooskerkenstraat, 2273 CD – Van Tuyll van Serooskerkenstraat, 2273 CE – Uhlenbeckstraat, 2273 CG – Uhlenbeckstraat, 2273 CH – Uhlenbeckstraat, 2273 CK – Palairetstraat, 2273 CM – Frans Cobellaan, 2273 CN – Frans Cobellaan, 2273 CS – Delflandlaan, 2273 CT – Rijnlandlaan, 2273 CW – Albertus de Oudelaan, 2273 CX – Baron van Geltingenlaan, 2273 DB – Hendrik van Boeijenlaan, 2273 DC – Hendrik van Boeijenlaan, 2273 DD – Prinses Irenelaan, 2273 DG – Prinses Irenelaan, 2273 DH – Prinses Irenelaan, 2273 DJ – Dirk van Voorburglaan, 2273 DK – Dirk van Voorburglaan, 2273 DL – Scheltuslaan, 2273 DM – Scheltuslaan, 2273 DN – Scheltuslaan, 2273 DP – Prins Bernhardlaan, 2273 DR – Badhuislaan, 2273 DS – Johannes de Bekalaan, 2273 DT – Henry Hagalaan, 2273 DV – Henry Hagalaan, 2273 DX – Van Benthuysenlaan, 2273 DZ – Johan Coollaan, 2273 EA – David Klemanlaan, 2273 EB – David Klemanlaan, 2273 ED – Dormaellaan, 2273 EG – Monseigneur van Steelaan, 2273 EH – Monseigneur van Steelaan, 2273 EK – Monseigneur van Steelaan, 2273 EM – Monseigneur van Steelaan, 2273 EN – Monseigneur van Steelaan, 2273 EP – Monseigneur van Steelaan, 2273 ER – Monseigneur van Steelaan, 2273 ES – Monseigneur van Steelaan, 2273 ET – Monseigneur van Steelaan, 2273 EV – Monseigneur van Steelaan, 2273 EX – Monseigneur van Steelaan, 2273 GA – Monseigneur van Steelaan, 2273 GB – Monseigneur van Steelaan, 2273 GC – Monseigneur van Steelaan, 2273 GD – Monseigneur van Steelaan, 2273 GE – Monseigneur van Steelaan, 2273 GJ – Strabolaan, 2273 GL – Reuvenslaan, 2273 GM – Reuvenslaan, 2273 GN – Reuvenslaan, 2273 GP – Reuvenslaan, 2273 GR – Abraham Douglaslaan, 2273 GS – Abraham Douglaslaan, 2273 GT – Gijsbrecht Bokellaan, 2273 HA – Gardulflaan, 2273 HB – Gardulflaan, 2273 HD – Johannes Meybeeklaan, 2273 HE – Holwerdalaan, 2273 HH – Johannes Meybeeklaan, 2273 HJ – Marie Hoffmanlaan, 2273 HK – Marie Hoffmanlaan, 2273 HL – Willem de Nobelaerlaan, 2273 HN – Willem de Nobelaerlaan, 2273 HP – Ewoudt van der Dussenlaan, 2273 HS – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 HT – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 HV – Brinnolaan, 2273 HW – Brinnolaan, 2273 HX – Keltenlaan, 2273 HZ – Ridder Snouckaertlaan, 2273 JA – Koningin Julianalaan, 2273 JB – Koningin Julianalaan, 2273 JC – Koningin Julianalaan, 2273 JD – Koningin Julianalaan, 2273 JE – Koningin Julianalaan, 2273 JG – Koningin Julianalaan, 2273 JH – Koningin Julianalaan, 2273 JJ – Koningin Julianalaan, 2273 JK – Van Everdingenstraat, 2273 JL – Van Everdingenstraat, 2273 JM – Van Everdingenstraat, 2273 JN – Van Everdingenstraat, 2273 JP – Van Everdingenstraat, 2273 JS – Reuvenslaan, 2273 JT – Reuvenslaan, 2273 JV – Reuvenslaan, 2273 JX – Savallelaan, 2273 KA – Hartzstraat, 2273 KB – Hartzstraat, 2273 KC – Hartzstraat, 2273 KD – Hartzstraat, 2273 KG – Baesjoustraat, 2273 KH – Balen van Andelplein, 2273 KJ – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 KK – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 KM – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 KN – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 KR – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 KS – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 KT – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 KV – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 KW – Bruijnings Ingenhoeslaan, 2273 KZ – Laan van Nieuw Oosteinde, 2273 LA – Noteboompark, 2273 LB – Noteboompark, 2273 LC – Noteboompark, 2273 LD – Noteboompark, 2273 LE – Frans Mortelmansstraat, 2273 LG – Balen van Andelplein, 2273 LH – Balen van Andelplein, 2273 LJ – Balen van Andelplein, 2273 RB – Nicolaas Beetslaan, 2273 RC – Nicolaas Beetslaan, 2273 RD – Nicolaas Beetslaan, 2273 RE – Nicolaas Beetslaan, 2273 RG – Nicolaas Beetslaan, 2273 RH – Nicolaas Beetslaan, 2273 RK – Nicolaas Beetslaan, 2273 RL – Nicolaas Beetslaan, 2273 RN – Staringkade, 2273 RP – Staringkade, 2273 RR – Staringkade, 2273 SB – Van der Palmstraat, 2273 SC – Van der Palmstraat, 2273 SE – Van der Palmstraat, 2273 SG – Van der Palmstraat, 2273 SH – Van der Palmstraat, 2273 SJ – Frederik van Eedenstraat, 2273 SL – Frederik van Eedenstraat, 2273 SM – Frederik van Eedenstraat, 2273 SN – Douwes Dekkerstraat, 2273 SR – Douwes Dekkerstraat, 2273 ST – Douwes Dekkerstraat, 2273 TA – Jacob van Lennepstraat, 2273 TB – Jacob van Lennepstraat, 2273 TC – Jacob van Lennepstraat, 2273 TD – Herman Heijermanshof, 2273 TE – Herman Heijermanshof, 2273 TK – Herman Heijermanshof, 2273 TL – Herman Heijermanshof, 2273 TM – Herman Heijermanshof, 2273 TN – Herman Heijermanshof, 2273 TP – Herman Heijermanshof, 2273 TR – Herman Heijermanshof, 2273 TS – Herman Heijermanshof, 2273 TT – Busken Huetlaan, 2273 TV – Busken Huetlaan, 2273 TW – Busken Huetlaan, 2273 TX – Willem Klooslaan, 2273 TZ – Willem Klooslaan, 2273 VB – Versteegstraat, 2273 VD – Van Royenstraat, 2273 VE – Jan Mulderstraat, 2273 VG – Jan Mulderstraat, 2273 VH – Jan Mulderstraat, 2273 VJ – Jan Mulderstraat, 2273 VK – Jan Mulderstraat, 2273 VL – Jan Mulderstraat, 2273 VM – Van Leeuwenstraat, 2273 VN – Van Leeuwenstraat, 2273 VP – Van Leeuwenstraat, 2273 VS – Van Leeuwenstraat, 2273 VT – Van Leeuwenstraat, 2273 VV – De Genestetstraat, 2273 VW – De Genestetstraat, 2273 VX – De Genestetstraat, 2273 VZ – De Genestetstraat, 2273 WD – Oosterlaanstraat, 2273 WE – Versteegstraat, 2273 WG – Versteegstraat, 2273 WH – Versteegstraat, 2273 WZ – Jonkheer Carel Sternplein, 2273 XA – Spinozalaan, 2273 XB – Spinozalaan, 2273 XC – Spinozalaan, 2273 XE – Spinozalaan, 2273 XG – Spinozalaan, 2273 XH – Spinozalaan, 2273 XJ – Spinozalaan, 2273 XK – Spinozalaan, 2273 XL – Spinozalaan, 2273 XM – Spinozalaan, 2273 XN – Prinses Beatrixlaan, 2273 XP – Prinses Beatrixlaan, 2273 XR – Prinses Beatrixlaan, 2273 XS – Prinses Beatrixlaan, 2273 XT – Prinses Beatrixlaan, 2273 XV – Prinses Beatrixlaan, 2273 XW – Prinses Beatrixlaan, 2273 XX – Prinses Beatrixlaan, 2273 XZ – Prinses Beatrixlaan


 


 


 » » handje2Aegon verzekeringen


Thema: Woont u in een van deze straten


 


 


 


 


 


 


 



Woont u in een van deze straten?

23 Feb - Winter uitverkoop Van Floortje

 


Winter uitverkoop Van Floortje


Winter uitverkoop Van FloortjeOpbrengst verkoop Winter uitverkoop Van Floortjes licht gebruikte kleding en sieraden voor een goed doel


Medewerkers en cliënten van het verpleeghuis Expertisecentrum Mariahoeve, afdeling jonge mensen met een dementie, zijn een initiatief gestart onder de naam: “Tweedehands kleding van Floortje”. Met de opbrengst worden leuke activiteiten voor de cliënten georganiseerd.


De speciaal voor u geselecteerde, licht gebruikte kleding, sieraden en schoenen zijn voor een klein bedragje te koop.


Winter uitverkoop Van Floortje. Ingang Hofzichtlaan: De winkel is te vinden door vanaf de receptie de pijlen te volgen.


Op dinsdag 23 februari  en op zaterdag 27 februari


10.00 tot 14.00 uur
In het:  Grand café de Roos
Verpleeghuis Mariahoeve


De opbrengsten komen ten goede aan de cliënten van het huis.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


070 7546495   of   Gisela.de.haan@florence.nl



 


Informatie Winter uitverkoop Van Floortje


Floortjes licht gebruikte kleding en sieraden voor een goed doel


Ingang Dagcentrum Hongarenburg: De deur naar het dagcentrum is gesloten, maar middels de speciale bel voor de winkel komt er iemand naar u toe.


De winkel is van maandag tot en met vrijdag, geopend van 10.30 uur tot 14.30 uur.


U mag natuurlijk ook onze jonge mensen met een dementie steunen, door uw uitstekende kleding, schoenen en sieraden die u niet meer gebruikt af te geven bij de receptie van Expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115, 2594 XZ – Den Haag.


Nieuwe behandelactiviteit


Floortje wordt niet alleen geopend omdat het leuk is om een winkel in het expertisecentrum Mariahoeve te hebben waar zowel bewoners als wijkbewoners terechtkunnen. De tweedehandskledingwinkel is vooral opgezet met een ander belangrijk doel: het is een van de nieuwe behandelactiviteiten waaraan cliënten van de dagbesteding mee kunnen doen. Het zijn dan ook jonge mensen met dementie die samen met medewerkers van Florence het winkeltje gaan runnen.


Oefenen dagelijkse handelingen


Onder meer het sorteren, wassen en strijken van de kleding en de verkoop en het contact met de klanten dragen bij aan het blijven oefenen van de dagelijkse handelingen. De cliënten van de dagbesteding Mariahoeve wonen allemaal nog thuis en werken op de dagbesteding met activiteiten aan hun vaardigheden. Mooie bijkomstigheid van de winkel Floortje is dat de opbrengst ook nog eens ten goede komt aan de cliënten en de bewoners van Mariahoeve.


 


Bron: » » Expertisecentrum Mariahoeve



23 Feb - Winter uitverkoop Van Floortje